Mitä Liike Nyt ja minä haluamme?

Liike Nyt ehdokkailla on ollut kova kampanja, koska me melkein kaikki olemme uusia ehdokastehtävässä. Paljon on tehty väärin itse kampanjan kanssa, yritys ja erehdys -menetelmällä.

Organisaatiossammekaan ei ole ollut monta ihmistä, joilla olisi ollut jotain kokemusta vaalityöstä.

Vaalityössä on käyty monen kanssa lävitse sitä Liike Nyt -ehdokkaiden tärkeintä tavoitetta, poliittisen päätöksen tekemisen muuttamista. Liike haluaa ottaa ihmiset mukaan päätöksentekoon myös vaalien välillä. Tämä on se tärkeä asia, ei Hyvä Veli -sopimuksia eikä sen mahdollistamia ”sulle mulle” -sopimuksia. Pois rakenteellinen korruptio ja suhmurointi.

Liike Nyt kansanedustajat istuvat vain korkeintaan kaksi kautta, joten heistä ei tule ammattipoliitikkoja, vaan ihmisten edustajia. Liike Nyt ei myöskään salli kansanedustajan olla kunnan tai kaupungin luottamustoimissa samaan aikaa, ettei muodostu vaarallisia toimiyhdistelmiä. Valtionyhtiöiden hallintoneuvostopaikat tulee jakaa asiantuntemuksen mukaan, eikä palkkiopaikoiksi poliitikoille.

Kokonaisturvallisuus tulee olla yhteiskunnan rahoituksessa ensisijainen. Lasten ja vanhusten tulee saada tarpeellinen ja ihmisarvoinen hoito ja hoiva. Oikeusjärjestyksen tulee taata ihmisille oikeuden toteutuminen, siihen tulee panostaa riittävästi. Poliisiin ja oikeuslaitoksen tulee olla riittävästi resurssointu, että saamme turvaa ja oikeutta. Ihmisillä tulee olla oikeus koulutukseen ja työhön.

Liike Nyt on arvokartan keskiössä, emme ole oikeistolainen emmekä vasemmistolainen arvomaailmaltamme.

Liike Nytin nettiparlamentti on Liikkeen vaikuttajista koostuva joukko tavallisia suomalaisia. Nettiparlamenttiin kuuluu tällä hetkellä noin 12 000 suomalaista. Nettiparlamentin jäsenet pääsevät osallistumaan Liike Nytin äänestyksiin ja vaikuttamaan suoraan Liike Nytin kansanedustajien äänestyspäätöksiin.

Tätä on Liike Nyt!

Liike haluaa toteutata uuden laista päätöksen tekoa, jotka perustuvat ihmisten kuulemiseen. Liikkeen arvomaailma on ihmisläheinen ja se perustuu ihmisestä välittämiseen sekä myös yrittämisen kannustamiseen.

Alla on Liike Nyt -tiekartta, joka meillä korvaa puolueissa olevan puolueohjelman.

Tässä videossa on Liike Nyt -perustajien muutamalla sanalla kuvaama ne syyt, miksi heistä kukin halusi uutta poliittista ajattelua edistää Liike Nyt -yhteisön kautta.

Miksi Liike Nyt perustettiin?

Seuraavassa videossa Hjallis Harkimo kyselee, onko seuraavat asiat oikein sinun mielestäsi. Minustakaan ne eivät ole oikein, jotain pitää tehdä ja muuttaa nämä asiat!

Onko se oikein?
Sulle valehdellaan!

Tässä Hjallis kuvaa hyvin niitä asioita, jotka ovat puolueissa väärin – rahankeruu, ryhmäkuri, puolueiden rikastuminen puoluetuella…

Tule mukaan Liike Nyt, tehdään muutosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *