Minä ja nuoret

Minulle nuorten asiat ovat lähellä, koska perheeseemme kuuluu neljä aikuista nuorta. Olen seurannut heidän elämänsä taivalta erilaisia aikoja, mutta se heitä yhdistää, että he katsovat tulevaisuuteen ehkä eri tavalla kuin me aikoinaan. Meillä ei ollut vastaan kaltaisia epävarmuuksia tulevassa elämässä näkyvissä.

Ilmastonmuutokseen liittyvä uutisointi on vakava asia meille kaikille, mutta erityisesti nuorille, koska tulevat elämään sen tulevaisuuden, jonka me heille luomme. He tekevät tämän kaiken tiedotuksen perusteella ratkaisunsa tulevaisuudestaan. Meillä täytyy olla sellainen vastaus ja suunnitelma, jolla voimme palauttaa nuorten uskon omaan ja heidän jälkeisten sukupolviensa tulevaisuuteen.

Siksi ilmastonmuutokselle on tehtävä nyt myös meidänkin jotain, koska myöhemmin se voi olla jo liian myöhään! Tehdään ne suunnitelmat Suomen parhaaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *