Valitsijayhdistyksen kasaaminen ja kannattajakorttien kerääminen

Liike Nyt ehdokkaan tulee kerätä itselleen 100 kannattajaa valitsijayhdistykseen, joka sitten asettaa vasta varsinaisesti ehdokkaan. Liike ei ole puolue eikä se voi asettaa suoraa puoluelain mukaisesti suoraa ehdokkaita.

Siispä olen aloittanut tuon keräämisen ja epävirallisen yhdistyksen organisointia. Ennen maanantaita ei työtä voinut aloittaa, koska Liikkeen ehdokkaat olivat vielä julkaisemattomia ja nimet salaisia.

Olen lähestynyt vanhoja tuttavia ja kavereita, jotka ovat hyvin mukana, mutta kysymys on aina se, että miksi Liike Nyt? Kun olen selittänyt Liikkeen päätöksenteon muuttamisen tavoitteita muutamalla lauseella, niin melkein kaikki ovat olleet samaa mieltä. Lisäksi olen kertonut, että poliittisiin puolueisiin kuuluu nykyisin vain noin 6 prosenttia suomalaisista ja tämän joukon ulkopuolella oleville 94 prosentille halutaan luoda vaikutuskanavaa, on yhteisymmärrys ollut selvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *