Poliitikko vai asiantuntija

Liikkeen ajatuksen mukaan sen ehdokkaat ovat oman alansa asiantuntijoita. Minulla on tarkoituksena se, että käytän oma aikaani ja osaamistani Suomen hyväksi – yritän tehdä vaikuttamisesta sellaista, että se kiinnostaa ihmisiä enemmän.

Kuten Liike kristallisoi, vain noin 6 prosenttia suomalaisista kuuluu puolueeseen, lopuille 94 prosentille Liike yrittää tarjota reitin vaikuttaa asioihin.

Tällaista liikkeen tarjoamaan vaikutustapaa on kaivattu Suomeen, viimeksi Tasavallan presidentti Niinistökin uudenvuoden puheessa hahmotteli uusia tapoja politiikaan tekemiseen

Ei, en ole lähtemässä poliitikoksi, olen ehdokkaana ja käytettävissä, mutta en aio politiikasta ammattia, eikä se kuulukaan Liikkeen ajatusmaailmaan, kansanedustajan tulisikin olla korkeintaan kaksi kautta tuoreen linjauksen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *