Liike Nyt Helsingin vaalistartti 9.1.2019

Tänään avasi Helsingin vaalipiiri vaalikauden ja olin siellä mukana kutsuttuna. Paikalla toimistolla oli hyvin väkeä. Liikkeen toimintaa esiteltiin, pohjana sama esitys kuin ehdokkaiden julkistamistilaisuudessa kaksi päivää sitten maanantaina.

Liikkeen eduskuntaryhmän toimintaperiaatteet ja tulevat käytännöt keskustelutti läsnäolijoita. Onko liikkeen tulevalla eduskuntaryhmällä ryhmäkuria, johon todettiin, ettei sanan varsinaisessa merkityksessä, koska ryhmän tärkeät päätökset tehdään nettiparlamentin äänestyksen jälkeen. Tämän päätöksen noudattaminen ei ole kuria, vaan ihmisten tahdon johdonmukaista noudattamista. Kuri tulee johdosta annetulla käskyllä, yhteistä tahtotilaa toteutetaan äänestäjien tahdonmukaisesti.

Liikkeen jäseniä on todella monenlaisista lähdöistä, siinä on sen voima, mutta myös varmaan hankaluus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *