Kannattajakortien kerääminen jatkuu

Sunnuntaina matkustimme Minnan kanssa Lohjalle, jossa tapasimme yhteisiä tuttuja sekä tutustuimme kauniiseen talvipäivään,

Sadan hengen listan kerääminen uudelle liikkeelle on kovan työn takana, koska jokaisella on oma äänestyshistoriansa ja uuden liikkeen läpimenomahdollisuuksia pidetään arvaamattomana.

Keskusteluissa Liikkeen argumentit kyllä todetaan hyväksi ja kannatettaviksi ja toivotetaan onnea minulle. No, toki sentään nimiä tulee listaan, mutta työtä se vaatii!

Tuoreet ilmi tulleet rikostapahtumat muuttavat vaalien ja poliittista kevättä rikkoessaan ihmisten turvallisuudentunnetta. Ilmeisesti kaikki tietävät, minkälaisia virheitä on tehty, että turvallisuustilanne on pääsyt tähän. Kovin yhtä mieltä ollaan siitä, että poliiseja lisää ja kovempia tuomioita. Näiden lisäksi pitää tehdä sellaisia ratkaisuja, joilla ulkopuolistuminen saadaan ehkäistyä. On lisättävä ennalta ehkäisevää nuorisotyötä ja lastensuojelua, samoin ulkomaalaisiin kohdistuvaan kotoittamista ja yhteiskunnallistamista sekä myös ennaltaestävää valvontaa poliisissa. Nämä kaikki toimet ovat sellaisia, ettei niiden vaikutusta tai merkitystä pystytä mittaroimaan yksiselitteisesti. Siksi näiden toimintojen osuus on ilmeisesti jäänyt ”kovemman”, mittaroitavan työn, jalkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *